Vložit odpověď na příspěvek

pomníky na chrastavsku (Ivan Vydra)

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou. Čtyři roky pracuji na publikaci o pomníčcích, božích mukách, válečných pomnících a sochách na katastru města Chrastavy. Knihu mám před dokončením, má téměř 160 stran. Korektury mám vyjednané s Markem Řeháčkem, chci to dát ještě na NPÚ... Nebyl by někdo znalý od Vás ochoten to přečíst, případně (napsat nějaké poznámky)? Údaje v knize uvedené by mohly klidně posloužit i doplnění Vašeho přehledu na webu, nebráním se tomu. Ještě mám rozepsaný druhý díl o zajímavých patnících, pamětních deskách atd. též na Chrastavsku. Děkuji za zprávu. Telefon na mě je Ivan Vydra - 603 260 778. Příští týden jsem celý ve Švýcarsku, tak potom, rád bych knihu do října vydal... Moc ještě jednou děkuji, knihu Vám můžu poskytnout v nátisku.

Jméno
 Předmět
 Vzkaz
Vzhledem k tomu, že se najde spousta de*ilů, které baví zahlcovat vzkazy spamem, vložte prosím do pole Kontrola poštovní směrovací číslo adresy spolku (najdete ho v hlavičce stránky).
 Kontrola

Pátek 01.01.2016

V roce 2016 nebudeme vystavovat. Proč?

Výstava potrvá do 31.12.2017